Ik ben Vicky, kindercoach.

ofwel zelfvertrouwenbouwer.

Jullie komen bij mij omdat jullie voor een uitdaging staan. Er gaat iets niet goed en dit willen jullie graag anders zien.

(Je kind heeft weinig zelfvertrouwen, ligt met zichzelf in de knoop, piekert de hele tijd, loopt vast met wiskunde, is te perfectionistisch ...)
In het Ont-Moetgesprek bespreken we wat deze uitdaging is voor jullie als ouder. En we bekijken hoe ik jullie hierin kan ondersteunen.
Tijdens een eerste sessie met jullie kind, bekijk ik samen met jullie kind hoe deze uitdaging voor hem of haar is en hoe hij of zij hierin verandering willen.

Hiermee gaan we dan aan de slag. 

Uit mijn rugzak van ervaringen (als ouder, juf en kindercoach) en opleidingen kies ik de werkvorm die het best past bij jullie kind en bij de uitdaging

We ontdekken welke talenten (schatten), kwaliteiten en of vaardigheden er aanwezig zijn in jullie kind en hoe we deze kunnen inzetten om de uitdaging aan te gaan.

Zo groeit het zelfvertrouwen en de kennis over wie ze vanbinnen zijn en hoe/wanneer ze welke talenten en kwaliteiten kunnen inzetten.

Als kindercoach ga ik als het ware met jullie mee op weg.
Ik kijk, luister, stel vragen en help mee om te zien wat er is. Zodat jullie en jullie kind binnen zijn of haar eigen mogelijkheden leert om een oplossing te zoeken voor de uitdaging. 

Met als doel dat zowel jullie als ouders en jullie kind zo snel als mogelijk weer glunderend de dag aan te vatten.