Overzicht

Workshop: Peuters en boekjes

4  juni 2023

Je kind op schoot, dicht bij elkaar. Samen in het moment, het boek, het verhaal, de emotie. Boeken vormen ook een krachtig medium om een rijke taal bij jonge kinderen aan te brengen. Ze pikken er heel veel nieuwe woordenschat uit op. Maar bovenal schuilt er in boekjes een hele diverse wereld die je samen met je peuter speels kan ontdekken.

Workshop: Schatgravers en perfectionisme

10 juni 2023 n de namiddag

Jij kent schatgravers

... en je weet dat dit een spel is dat je alle kinderen gunt: een goed zelfbeeld, verbinding, klein gelukskes kunnen ervaren.

Je weet dat je er nog zoveel mee kunt, dat je op een speelse manier nog krachtiger die positiviteit en lichtheid kunt bereiken met die fijne kaartjes, maar hoe?  Hoe haal je dat er allemaal uit?

Hoe ontdek je welke symptomen van een perfectionismepatroon bij een kind (of ouder) speelt? Hoe kan je hen uitdagen om een grens te verleggen, moedige dingen te doen?

Dat gaan jullie ontdekken tijdens de specialisatieworkshop.

Assertiviteitstraining ZitdaZo

De volgende training voor zowel Leuven als Hasselt zal starten in september of oktober 2023. Inschrijven kan alvast op de pagina van Zitdazo. 

Club Leren Studeren

Heeft je kind het moeilijk met plannen, motivatie, hoofd- en bijzaken onderscheiden ...

dan is deze Club Leren Studeren iets voor hem of haar. 

We oefenen onze vaardigheden aan de hand van een centraal thema maar elk met ons eigen werk zodat we na de Club geen extra huiswerk meer hebben.


Een afspraak voor kinder- of perfectionismecoaching?

 

Bel, sms of mail me om even concreet af te spreken.


Kind-Professionals:

GlunderTraining:

Gevoelsverkenner

in je praktijk of in je klas

De Glundering

 

Stevoortweg 79

3540 Herk-de-StadOnline training: Schatgravers in de klas: Hoe, wat, wanneer en waarom

Vraag je je af waarom ik zo'n fan ben van het spel Schatgravers?
Je zag het al voorbij komen maar je hebt geen idee wat je ermee moet in je klas?

Zit je wel eens, inspiratieloos, achter je pc te bedenken wat je nu eigenlijk over die primus in je klas kan vertellen? Of over die ene leerling die zich te pletter werkt maar toch niet navenant punten scoort?

Ik vertel je graag waarom ik voor mijn rapporten schrijven altijd het doosje met mijn lievelingsspel in de buurt had. Ik vertel je hoe ik het inzette, niet alleen tijdens het commentaren schrijven voor de rapporten maar ook tijdens het Kerstfeest en zelfs tijdens het oudercontact. Oké, dat stukje is nu voorbij ... voor dit jaar althans... Niet getreurd, dus ik vertel jullie graag hoe ik in januari alle kerstgerief weer opborg maar het doosje Schatgravers bleef staan hoor! Nieuwsgierig?

Stel je eens voor hoe het voor jou zou zijn als je de stress ivm deze momenten kon loslaten. Stel je eens voor hoe het kerstfeestje zou zijn als je op een blijmakende, positieve en gewonige manier mét elkaar kan vieren.

 

Goesting om mee te doen?

Druk dan op de knop hiernaast en schrijf je in.Algemene informatie over sessies en workshops

Wie

De sessies of workshops worden gegeven door Vicky Nuyts

Jeugd- en perfectionismecoach, 

Licentietrainer Schatgravers, Kompasvinder én Schateilandexpeditietrainer.  (Dit wil zeggen dat ik opleidingen heb gevolgd bij Matty Van de Rijzen, één van de ontwikkelaars van deze geweldige spellen)

Live sessies:                   Online sessies:

In de Caravan                     via Skype, Zoom,

Stevoortweg 79                  messenger, ...

3540 Herk-de-Stad             jij kiest