De volgende workshop schatgraven voor professionals gaat door op:

Donderdag 23 januari 2020 van 9u tot 14u.

Schatgravers in je praktijk

In schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen van jezelf (en van anderen). Het ontdekken van schatten wordt fijn afgewisseld door speelse en diepgaande opdrachten van de karweikaartjes.

 

GEBRUIKEN IN EEN TRAJECT OF COACHING

Je kan schatgravers op héél veel verschillende momenten gebruiken. Van de intake, gedurende het traject naar de afsluitende sessie. Telkens speel je het (misschien anders) opnieuw en ontdek je nieuwe dingen.

 

WORKSHOP

Je hebt het spel al gekocht (of nog niet).
Je nam de handleiding door en zocht op internet naar mogelijkheden.
Je bent wat verbaasd over de mogelijkheden en je ziet door de bomen het bos niet meer. Resultaat: het spel blijft gewoon maar in je kast liggen.

Tijdens de workshop speel je vooral het spel, ontdek je de verschillende mogelijkheden, hoe je het kan combineren met andere materialen in je praktijk.  Je kan je verwonderen over wat het spel allemaal met jou (en later je coachee) doet én over de vele verschillende werkvormen.

Laat gerust weten of je graag al doende leert, in gezelschap van andere coaches. Dan kunnen jullie ook lekker elkaar beter leren kennen en netwerken!

 

Wie

de workshops worden gegeven door perfectionisme- en kindercoach,  

licentietrainer schatgravers en KompasVinder Vicky Nuyts.

(Dit wil zeggen dat ik opleidingen heb gevolgd bij Matty Van de Rijzen, één van de ontwikkelaars van dit geweldige spel)

Waar:

In de Caravan 

Stevoortweg 79

3540 Herk-de-Stad

Duur:

minimum 4 uur

 

Investering:

€ 150

 

Hiervoor krijg je:

Lunch,

thee/koffie en iets te knabbelen

Syllabus

 

Optioneel:

het spel Schatgravers €35